De Farm & Country Fair in Aalten (Gld.) van 21-23 juni is een echt belevenisfestival. Er zijn meer dan 2000 erfdieren te zien.

Het terrein is opgedeeld in meerdere themadorpen en is maar liefst 20 voetbalvelden groot. Ruim 375 stands bieden een breed scala aan mooie kleding, decoratieve accessoires en handige gebruiksartikelen. Er zijn verrassend veel kunstenaars, die vaak demonstreren in hun stand

Meer dan 2000 erfdieren, kleindieren en boerderijdieren zijn te bewonderen, er is doorlopend een verrassend showprogramma in maar liefst 5 ringen, zoals de spectaculaire reptielenshow. In de muziekwereld is de Farm & Country Fair bekend om de akoestische muziek van zeer hoge kwaliteit. Ook kinderen genieten van de Fair. Ze leren spelenderwijs heel veel op het terrein, dat bol staat van spannende kinderavonturen en voelen zich een dag lang een echte boer!

Culinaire plein

Het culinaire plein meteen aan het begin van het terrein staat propvol heerlijkheden, vaak afkomstig rechtstreeks van de producent. Smul van de verrassende verhalen en presentaties in het kooktheater.

Levend cultureel erfgoed

De Farm & Country Fair en de Stichting Zeldzame Huisdierrassen werken tijdens de Fair samen aan een zeer uitgebreide presentatie over levend cultureel erfgoed. Bijna alle rassen kleindieren uit deze lijst zijn op de Farm & Country Fair te bewonderen, van blaarkop tot kraaikop! Ook worden nagenoeg alle rassen schapen en geiten hier tentoongesteld.

Wie tijdens de Fair alle zeldzame rassen op wil zoeken, kan dit doen aan de hand van speciale zoekkaarten, die gratis op het terrein verkrijgbaar zijn. Voor de schoolkinderen die de Fair in schoolverband bezoeken, is er een speciaal lesprogramma ontwikkelt.

Bezoekersinformatie

Farm & Country Fair, Dinxperlosestraatweg, 7122 JS Aalten

www.countryfair.nl

Openingstijden

Vrijdag 21 en zaterdag 22 juni: 10.00 – 21.00 uur, zondag 23 juni: 10.00 – 18.00 uur