Om het ontvangen én het geven van een cadeau-abonnement nog leuker te maken, hebben we een feestelijke cadeau-cheque laten maken. Je kunt op de cheque invullen voor wie het abonnement bestemd is en door wie het wordt aangeboden. Leuk cadeau voor bijvoorbeeld verjaardag, moederdag of vaderdag.

Hoe gaat het in zijn werk? Heel eenvoudig: je vult op het formulier je eigen naam en adresgegevens en in en die van degene die je het jaarabonnement cadeau wilt doen. Wij sturen je het laatste nummer van Boerenvee en de feestelijke cadeaucheque toe. Op de cadeaucheque kun je zelf desgewenst een persoonlijke boodschap en/of afzender schrijven. Je kunt het aan jou toegestuurde exemplaar van Boerenvee en de cheque al dan niet feestelijk inpakken en overhandigen aan de gelukkige. De eerstvolgende Boerenvee ontvangt hij/zij automatisch per post. Een cadeau-abonnement stopt na 1 jaar automatisch, daarvoor hoef je niets te doen.

Extra leuk: abonnees die zelf meer dan twee jaar abonnee zijn krijgen 5 euro korting en betalen dus € 24,95 voor een cadeau-abonnement.