Bij de Farm & Country Fair in Aalten (Gld.) is er dit jaar meer ruimte voor kleine knagers als cavia’s, ratten, muizen, hamsters en gerbils.

De speciale schuur voor de kleine knaagdieren zoals cavia’s, ratten, muizen, hamsters en gerbils wordt dit jaar flink uitgebreid, De kleine knaagdieren zijn nu te vinden in de schuur bij het museum. Ook staan hier een flink aantal stands met speciale artikelen voor kleine knagers. Op zaterdag zijn er de keuringen van Rodent Club Rattonia, waar tamme ratten, kleurmuizen, syrische hamsters, dwerghamsters en gerbils uit verschillende landen voor worden ingezonden. Op zondag is de Farm & Country Fair Cavia Show. Was deze keuring in het verleden alleen voor langharige rassen, dit jaar mag elk caviaras ingezonden worden! De show zal daarmee vermoedelijk flink in omvang gaan toenemen.

Op vrijdag en zaterdag is er een grote rassenpresentatie van heel veel verschillende cavia’s en kleine knagers te zien op de nieuwe locatie in het kleindierendorp op de Fair.

De Farm & Country Fair is dit jaar van 21 tot 23 juni.

www.countryfair.nl