Boerenvee supporter crowdfundingsmaand! 

Een nieuw speeltoestel, een eendenverblijf dat dringend aan vervanging toe is of geld om educatief materiaal te laten maken, de spaardoelen van de kinderboerderijen die deelnemen aan dé crowdfundingsmaand voor kinderboerderijen zijn uiteenlopend. Maar ze hebben allemaal hetzelfde doel: het benodigde streefbedrag binnenhalen!

Boerenvee is supporter van de Kinderboerderijen Actief Toer. Als hét tijdschrift voor liefhebbers van boerderij- en andere hobbydieren draagt Boerenvee kinderboerderijen vanzelfsprekend een warm hart toe. Boerenvee ondersteunt de actie door aandacht aan de actie te besteden en daarnaast enkele proefabonnementen ter verloting beschikbaar te stellen.

De Kinderboerderijen Actief Toer vindt voor de zesde keer plaats. De gehele maand juni proberen kinderboerderijen hun streefbedrag binnen te halen en daarmee hun specifieke wens in vervulling te laten gaan. Ze doen dat met hulp van bezoekers, omwonenden, bedrijven en supporters. De crowdfundingsmaand is een initiatief van de Stichting Ondernemende Kinderboerderijen. Benieuwd naar de spaardoelen van de kinderboerderijen of naar die van de kinderboerderij bij jou in de buurt? Of een bijdrage doen? Kijk op www.kinderboerderijenactief.nl/actief-toer