Op 20 september valt de nieuwe Boerenvee – in een ietwat ander jasje – op de mat. We hebben namelijk de overstap gemaakt naar kleuren die iets zachter en natuurlijker zijn en daarom beter passen bij de inhoud van ons tijdschrift en onze (gewenste) uitstraling. Ook de opmaak van een aantal rubrieken is iets vriendelijker en speelser geworden. En we hebben drie foto-kadertjes aan de cover toegevoegd, zodat de cover al iets meer prijsgeeft over de veelzijdigheid aan onderwerpen die in het nummer zoal aan bod komen. Het woordje ‘vee’ uit ons woordmerk/logo ‘Boerenvee’ was altijd steevast rood. De vormgever zal hiervoor voortaan een kleur uit ons nieuwe kleurenpalet kiezen die goed past bij (de kleuren van) de foto op de cover, voor een mooie, rustige uitstraling van de cover. Overigens maakt de rode kleur nog steeds deel uit van ons nieuwe kleurenpalet, dus de vertrouwde rode kleur zul je ook nog regelmatig voorbij zien komen.

Als redactie zijn erg tevreden over onze subtiele nieuwe look, maar we zijn natuurlijk reuze benieuwd wat jullie ervan vinden! Mail ons op redactie@boerenvee.nl

Sint- en Kersttip!

Heb je de pepernoten en chocoladeletters ook alweer in de winkel zien liggen? Een suggestie voor zowel Sinterklaas als de Kerstman: een cadeau-abonnement op Boerenvee! Het leuke is: je ontvangt het meest recente nummer samen met een feestelijke cadeau-cheque op je eigen adres. Die kun je dus inpakken voor in de zak of onder de boom. Het lezen en meegenieten kan dus meteen beginnen! Een cadeau-abonnement op Boerenvee voor een heel jaar lang, inclusief extra nummer en feestelijke cadeau-cheque kost slechts € 29,95!