Een cadeau-abonnement op Boerenvee, daar maak je de gelukkige maar liefst een jaar lang blij mee!

Hoe werkt het? Heel eenvoudig: je vult hieronder je eigen naam en adresgegevens en in en die van degene die je het jaarabonnement cadeau wilt doen. Wij sturen je het laatste nummer van Boerenvee en de feestelijke cadeaucheque toe. Op de cadeaucheque kun je zelf desgewenst een persoonlijke boodschap en/of afzender schrijven. Je kunt het aan jou toegestuurde exemplaar van Boerenvee en de cheque al dan niet feestelijk inpakken en overhandigen aan de gelukkige. De eerstvolgende Boerenvee ontvangt hij/zij automatisch per post. Een cadeau-abonnement stopt na 1 jaar automatisch, daarvoor hoef je niets te doen.
Wil je dat het laatst verschenen nummer met de cadeaucheque rechtstreeks wordt verzonden naar degene aan wie je het blad cadeau doet, dan kun je dat bij opmerkingen vermelden.

Korting voor abonnees

Abonnees die 1 jaar of langer abonnee zijn, betalen voor een cadeau-abonnement geen € 29,95 maar € 24,95. Abonnees die 5 jaar of langer abonnee zijn, krijgen zelfs € 10,- korting en betalen dus slechts € 19,95 voor een cadeau-abonnement! Ben je abonnee? Vermeld dit dan in het opmerkingenveld en de korting wordt in rekening gebracht!

Bij betaling per acceptgiro komt er € 2,50 voor administratiekosten bij.

Nog even op een rij:

  • Je ontvangt het laatst verschenen nummer + de feestelijke cadeaucheque;
  • De gelukkige ontvangt een jaar lang (= 6 nummers) van Boerenvee op zijn/haar adres. Het cadeau-abonnement stopt na 1 jaar automatisch;
  • Een cadeau-abonnement is alleen voor personen op een ander adres dan de schenker, dus niet voor eigen gezinsleden.

Je kunt het snel online regelen door onderstaande in te vullen. Woont de gelukkige in het buitenland, dan bedragen de extra verzendkosten € 9,50.

Gegevens schenker:
Gegevens ontvanger cadeau-abonnement: