Een cadeau-abonnement op Boerenvee, daar maak je de gelukkige maar liefst een jaar lang blij mee!

Hoe werkt het? Heel eenvoudig: je vult hieronder je eigen naam en adresgegevens en in en die van degene die je het jaarabonnement cadeau wilt doen. Wij sturen je het laatste nummer van Boerenvee en de feestelijke cadeaucheque toe. Op de cadeaucheque kun je zelf desgewenst een persoonlijke boodschap en/of afzender schrijven. Je kunt het aan jou toegestuurde exemplaar van Boerenvee en de cheque al dan niet feestelijk inpakken en overhandigen aan de gelukkige. De eerstvolgende Boerenvee ontvangt hij/zij automatisch per post. Een cadeau-abonnement stopt na 1 jaar automatisch, daarvoor hoef je niets te doen.
Wil je dat het laatst verschenen nummer met de cadeaucheque rechtstreeks wordt verzonden naar degene aan wie je het blad cadeau doet, dan kun je dat bij opmerkingen vermelden.

Een cadeau-abonnement kost € 29,95 bij een eenmalige incasso. Abonnees die langer dan een jaar abonnee zijn betalen voor een cadeau-abonnement € 24,95 en ben je langer dan vijf jaar abonnee, dan betaal je slechts € 19,95. Ben je abonnee? Vermeld dit dan in het opmerkingenveld.

Bij betaling per acceptgiro komt er € 2,50 voor administratiekosten bij.

Nog even op een rij:

  • Je ontvangt het laatste nummer + de feestelijke cadeaucheque;
  • De gelukkige ontvangt het eerstvolgende nummer (en de daarop volgende nummers) van Boerenvee op zijn/haar adres. Het cadeau-abonnement stop na 1 jaar automatisch;
  • De totale kosten voor het cadeau-exemplaar, de cadeaucheque en een jaar lang (= 6 nummers) van Boerenvee bedragen € 29,95.

Je kunt het snel online regelen door onderstaande in te vullen:

Gegevens schenker:
Gegevens ontvanger cadeau-abonnement: