Een cadeau-abonnement op Boerenvee, daar maak je de gelukkige maar liefst een jaar lang blij mee!

Hoe werkt het? Heel eenvoudig: je vult hieronder je eigen naam en adresgegevens en in en die van degene die je het jaarabonnement cadeau wilt doen. Wij sturen je het laatste nummer van Boerenvee en de feestelijke cadeaucheque toe. Op de cadeaucheque kun je zelf desgewenst een persoonlijke boodschap en/of afzender schrijven. Je kunt het aan jou toegestuurde exemplaar van Boerenvee en de cheque al dan niet feestelijk inpakken en overhandigen aan de gelukkige. De eerstvolgende Boerenvee ontvangt hij/zij automatisch per post. Een cadeau-abonnement stopt na 1 jaar automatisch, daarvoor hoef je niets te doen.

Korting voor abonnees

Abonnees die 1 jaar of langer abonnee zijn, betalen voor een cadeau-abonnement geen € 29,95 maar € 24,95. Abonnees die 5 jaar of langer abonnee zijn, krijgen zelfs € 10,- korting en betalen dus slechts € 19,95 voor een cadeau-abonnement! Ben je abonnee? Vermeld dit dan in het opmerkingenveld en de korting wordt in rekening gebracht!

Bij betaling per acceptgiro komt er € 2,50 voor administratiekosten bij.

Nog even op een rij:

  • Je ontvangt het laatst verschenen nummer + de feestelijke cadeaucheque op jouw eigen adres;
  • De gelukkige ontvangt een jaar lang (= 6 nummers) van Boerenvee op zijn/haar adres. Het cadeau-abonnement stopt na 1 jaar automatisch;
  • Een cadeau-abonnement is alleen voor personen op een ander adres dan de schenker, dus niet voor eigen gezinsleden.

Vul onderstaand formulier in en wij zorgen ervoor dat je het cadeau-exemplaar + de feestelijke cadeaucheque zo snel mogelijk thuis ontvangt!  Een abonnement cadeau doen aan iemand die in het buitenland woont? Ook dat kan, de extra verzendkosten bedragen in dat geval € 9,90.

Gegevens schenker:
Gegevens ontvanger cadeau-abonnement:


Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Privacybeleid en de Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.