Ik neem een abonnement op Boerenvee en ontvang voor € 29,95 zes keer per jaar Boerenvee in de brievenbus. Als nieuwe abonnee krijg ik het eerste nummer gratis, dus 7 nummers voor € 29,95.
Abonnees van het Kleindier Magazine betalen voor een combinatie met Boerenvee € 24,95 per jaar.
De administratie loopt van 1 jan t/m 31 december, en bij tussentijds ingaan van het abonnement betaal ik uiteraard de eerste keer een gedeelte van de jaarprijs.
Per mail ontvang ik een factuur waarop de verschuldigde kosten vermeld staan.

Iedere abonnee mag jaarlijks één gratis advertentie, ter waarde van € 23,00 plaatsen in de rubriek Boer & erf. Ben je langer dan 5 jaar abonnee, dan mag je zelfs twee keer per jaar gratis een advertentie plaatsen. Ook hebben abonnees recht op korting bij het geven van een cadeau-abonnement. Ben je langer dan een jaar abonnee dan betaal je € 24,95 in plaats van € 29,95 en ben je langer dan vijf jaar abonnee dan betaal je slechts € 19,95. Dus: hoe langer je Boerenvee leest, hoe leuker het wordt!

Abonnementen vanuit het buitenland

Woon je niet in Nederland en heb je interesse in een (proef)abonnement? Stuur ons dan even een mailtje waarin je aangeeft in welk land je woont en wij laten je weten wat de extra portokosten hiervoor zijn.

Ja, ik kies voor een abonnement: